24 de ore, un infinit!

E greu sa scrii un gand frumos ce doare asa de tare!
Ai crede ca e usor sa spui lumii despre fericirea sau tristetea ta. Dar adevarul e ca sunt atatea cuvinte ce iti apasa sufletul si atatea sentimente ce iti strabat creierul, incat ramai alb in fata unei hartii mute.

 

Ma gandesc uneori, ce ar fi daca noi oamenii, cu gandirea si capacitatile noastre interioare, am fi fost captivi in trupul unui fluture? Cum ar fi sa stii ca ai de trait doar o zi pe acest pamant, o zi in care sa le indeplinesti pe toate:

o zi in care sa zambesti, o zi in care sa iubesti, o zi in care sa ignori, o zi in care sa plangi, o zi in care sa suferi, o zi in care sa daruiesti viata iar la sfarsitul acestei zile, o zi in care sa mori.

Inchipuie’ti frustrarea de care ai fi cuprins, negativismul care te’ar conduce si depresia in care ai sfarsi. E inuman sa doresti cuiva asa ceva. Si totusi, exista oameni care sunt capabili sa faca asa ceva.

Exista oameni care iubesc si urasc in acelasi timp, plang si zambesc pentru acelasi motiv, primesc si daruiesc cu aceeasi bucurie, ignora si iubesc cu aceeasi tarie!

Oameni care cunosc importanta vietii si ii acorda valoarea care o merita. Oameni care au invatat sa traiasca fara regrete, oameni care accepta viata cu toate lectiile ei ca pe cel mai frumos dar care l’ar fi putut primi vreodata. Oameni care sunt capabili sa cunoasca lumea intr’o singura zi, oameni care pot fi numiti oameni!

 

Se spune ca totul in viata se rezuma la lectiile pe care trebuie sa le invatam de la ea.

Eu spun ca noi suntem cei care ar trebui sa’i predam vietii o lectie. O lectie prin care sa’i dovedim ca am fost capabili sa gresim in viata si sa invatam din greseli, am avut puterea de a iubi si de a parasi persoanele cele mai dragi noua, am putut  fi sinceri cu noi, am putut fi sinceri cu restul lumii!

Tu nu esti constient de ce esti in stare inca, si aici intervine viata. Ea va avea grija sa iti arate ca poti sa sari de pe o stanca si sa supravietuiesti, ca poti sa atingi soarele si sa nu te arzi, si ca poti muta muntii din loc cu mainile tale fragile!

Lasa viata sa te invete si invata si tu viata ce inseamna sa traiesti!

 

Pentru o zi, doar pentru o zi, fi un fluture si vei stii ce inseamna viata!

~ by meriiii on April 19, 2012.

One Response to “24 de ore, un infinit!”

  1. Stii, multa lume is face blog doar pentru ca a devenit o “fita”, dar al tau are un scop anume. Scrii minunat, scrii ceea ce simti, iar asta cred ca este cel mai important lucru. Acest blog, cat si pagina Whatever. sunt primele in preferintele mele. Uneori scriu sau desenez pentru ca ma linisteste, reusesc sa ma descarc deoarece iubesc aceste doua lucruri :). Esti foarte talentata: canti,joci teatru,scrii,etc. multi si-ar dori sa fie in locul tau :*. Deja m-a prins scrisul :)) -sorry- si am sa termin aici ^^. Bravo!

Leave a comment